Ahogy az a tanévnyitó ünnepségen elhangzott, iskolánk ettől a tanévtől áttér az elektronikus napló használatára, s ezzel együtt a megszokott papír ellenőrző könyv mellett a tanulók és a szülők rendelkezésére fog állni az elektronikus ellenőrző könyv is.

Ehhez kapcsolódóan szeptember 28-án, csütörtökön 16 órai kezdettel a biológia teremben (felsős épületrész, emelet) összevont szülői értekezletet tartunk, amelynek legfontosabb témája a Kréta elektronikus ellenőrző könyv bemutatása. Szeretettel várjuk minden diákunk szüleit erre az alkalomra, az első évfolyamtól a nyolcadikig! (A tanévnyitó ünnepségen e szülői értekezletet egy korábbi időponttal jelentettük be, de technikai okok miatt szeptember 28-án tartjuk.)

Az elektronikus ellenőrző könyv emailben értesítést fog küldeni a szülőknek az osztályzatokról, hiányzásról és egyéb bejegyzésekről s emiatt kérjük a szülőket, szíveskedjenek az osztályfőnököknek leadni az email címüket, amin az értesítéseket fogadni szeretnék.

Az elektronikus ellenőrző könyv használatához szükséges felhasználóneveket és jelszavakat a következő hetekben fogjuk a tanulóknak és a szülőknek átadni.

Összevont szülői értekezlet szeptember 28-án – bemutatjuk az elektronikus ellenőrző könyv használatát