Örömmel értesítjük a diákokat és szülőket, hogy a TIOP 1.1.1-07/1 Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében meghirdetett a pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése címmel benyújtott pályázatunkat támogatásra javasolták.

Iskolánkba a következő hardvereszközök kerülnek:

  • 7 új számítógép
  • 6 interaktív tábla
  • 1 WIFI csomag
  • 1 szerver gép
  • 1 nagyothalló csomag

A pedagógusok képzésben részesülnek. A részletekről folyamatos tájékoztatást adunk. A pályázatban érintett a bárdudvarnoki és kaposfői tagintézmény is. Reményeink szerint hamarosan 13 interaktív tábla, 31 új számítógép, 3 WIFI csomag, 1 szerver gép, 1 szerver szoftver, 1 szavazó csomag, 1-1 nagyothalló és gyengénlátó csomag segíti tanulóink ismereteinek elsajátítását, kompetenciáinak fejlesztését.

Vörös Ottó Gábor
igazgató

Örömmel értesítjük a diákokat és szülőket, hogy a TIOP 1.1.1-07/1 Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretében meghirdetett a pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése címmel benyújtott pályázatunkat támogatásra javasolták!
Iskolánkba:
7 új számítógép
6 interaktív tábla
1 WIFI csomag
1 szerver gép
1 nagyothalló csomag kerül
A pedagógusok képzésben részesülnek. A részletekről folyamatos tájékoztatást adunk.
A pályázatban érintet a bárdudvarnoki és kaposfői tagintézmény is. Reményeink szerint hamarosan: 13 interaktív tábla, 31 új számítógép, 3 WIFI csomag, 1 szerver gép, 1 szerver szoftver, 1 szavazó csomag, 1-1 nagyothalló és gyengénlátó csomag segíti tanulóink ismereteinek elsajátítását, kompetenciáinak fejlesztését.

Vörös Ottó Gábor
igazgató

Iskolánk nyert a TIOP 1.1.1/07 pályázaton