Kedves Szülők!

A kormány döntése értelmében május 10., hétfőtől újra tantermi oktatás lesz a felsősöknek.

Felszerelés

Kérjük, segítsenek gyermeküknek áttekinteni az iskolai felszereléseket, átgondolni, mit vitt haza gyermekük az iskolából és mit kell most újra hozni. Legyen testnevelés felszerelés, ha valaki hazavitte a rajz/technika felszerelését, az most hozza vissza. Gondolják át, matematika órára milyen felszerelés kell majd.

Egészség

Kérjük, csak teljesen egészségesen engedjék a gyerekeket iskolába. Ha kisebb egészségügyi probléma van (köhögés, nátha, hasfájás, hőemelkedés, fejfájás, stb.) akkor maradjon otthon a gyermek és kérjük, jelezzék ezt az osztályfőnöknek.

Ha a családban vagy a tanulóval egy háztartásban valaki COVID-19 tesztre, teszteredményre vár, akkor ne jöjjön a gyermek iskolába. Az osztályfőnököt ilyen esetben értesíteni kell.

Az egészségügyi protokollunk továbbra is érvényes, az udvar felőli bejáraton jöhetnek be a felsős gyerekek, itt történik a testhőmérsékletmérés is, illetve itt lesz kézfertőtlenítő is, amit kötelező használni.

Maszk viselése az iskola közösségi tereiben kötelező. Órán a pedagógusok kérhetik a maszk viselését a gyerekektől, ilyenkor azt viselni kell.

Iskolai étkezés

Az ebédelés visszatér a megszokott helyre, nem kell már átjárnunk emiatt a kultúrházba. A tízórait és uzsonnát továbbra is a saját osztályukban fogyasztják el a gyerekek.

Buszbérlet

A körzetes, iskolabusszal járó tanulók hétfőn megkapják a buszbérletüket.

Országos mérések

Május 19-én idegen nyelvi mérés, május 26-án kompetenciamérés vár a hatodikas és nyolcadikas gyerekekre. Mindkettő országos mérés. Ezekről később részletes információt adunk.

Szelektív hulladékgyűjtés

Hétfőtől lesz szelektív hulladékgyűjtés az iskolában és az osztályokban is.

Május 10., hétfőtől a felsősök is visszatérnek az iskolába – tudnivalók