2023. szeptember 1-én, pénteken kezdődik az új tanév, az ehhez kapcsolódó tudnivalókat gyűjtöttük össze ebben a cikkben.

Első tanítási nap, tanévnyitó

A tanévnyitó ünnepséget szeptember 1-én 8.15 órai kezdettel tartjuk a sportcsarnokban, várjuk a szülőket is erre az alkalomra. Kérjük, hogy a gyerekek alkalomhoz illő öltözékben jöjjenek.

Az első tanítási napon csak osztályfőnöki órákat tartunk, az alsósoknak négy, a felsősöknek öt órája lesz. Az alsósok így 11.55-kor végeznek, a felsősök pedig 12.50-kor, ezt követően ebédelnek majd a gyerekek. Természetesen tízórait és uzsonnát is kapnak az ezt igénylő gyerekek már az első tanítási napon is.

Szeptember 1-én délután 15:55 óráig felügyeletet biztosítunk a gyerekek számára, de a szülő írásbeli kérésére az osztályfőnöki órák, illetve ebéd után hazamehetnek a gyerekek.

Amennyiben tavasszal elmaradt az étkezési igény leadása az iskolában, akkor kérjük a szülőket, hogy a kaposfői önkormányzaton Minorics Alexandránál jelezzék az étkezési igényt.

Kérjük a 2-8. osztályos tanulóinkat, hogy a bizonyítványukat hozzák vissza az iskolába és adják le osztályfőnöküknek.

Tankönyvek kiosztása

Szeptember 1-én megkapják a gyerekek a tankönyveket, így kérjük, hogy táskát hozzanak, illetve legyen náluk íróeszköz is. Kérjük, hogy a tankönyveket átlátszó, öntapadó borítóval kössék be, illetve a könyvek elején legyen látható a gyerekek neve (a bekötőre helyezett címkén vagy a belső borítóra kézzel írva).

Információk a tanévkezdésről – 2023-2024