A koronavírus negyedik hulláma egyre több fertőződéssel jár, emiatt szükségessé vált, hogy az iskolában ismét szigorúbb védelmi intézkedéseket vezessünk be.

November 3., szerdától ismét kötelező lesz a maszk viselése az iskola közösségi tereiben – a folyosókon, a bejáratok előtti terekben, a büfé előtt. Újra bevezetjük azt is, hogy az alsósok az első óra előtt és az első óra utáni szünetben mehetnek csak büfébe. A felsősök az első óra utáni szünetben nem mehetnek büfébe, máskor igen.

Ahogy eddig is, különösen figyelünk a sokak által használt felületek fertőtlenítésére (kilincsek, mellékhelyiségek, stb).

Kérjük a szülőket, hogy csak teljesen egészségesen engedjék a gyerekeket iskolába. Enyhébb tünetek (köhögés, nátha, hasfájás, fejfájás, hányinger, stb) esetén ne jöjjenek iskolába a gyerekek, kérjük, ilyen esetben értesítsék az osztályfőnököt.

Ha egy tanulóval egy háztartásban lakó személyt COVID-19 gyanúja miatt tesztelnek, akkor kérjük, hogy a tanuló ne jöjjön iskolába a teszt eredményének megismeréséig.

Vigyázzunk a gyerekek és önmagunk egészségére, biztonságára!

Kötelező lesz a maszk használata az iskola közösségi tereiben