Diáksport nap

Szeptember végén diáksport napot tartottunk, a program során minden tanulónknak lehetősége volt egy öt állomásból álló mozgásos, ügyességi pályát végigjátszani. Az eseményről alább egy rövid videót találnak, ami az alsósok pályáját mutatja be.

Tökfaragvány és terméskép kiállítás

Hagyományainkhoz híven idén is meghirdettük a tökfaragvány és terméskép készítő versenyt, a beérkezett munkákat kiállításon mutattuk be az iskola közönségének. A képre kattintva a kiállításról készült fotókat tekinthetik meg a Google Fotókban.

Zöldség-gyümölcs nap a negyedik osztályokban

A negyedik évfolyamon zöldség-gyümölcs napot szervezett Kispálné Kósa Katalin és Dávidháziné Csordás Henriett. Kispálné Kósa Katalin beszámolója a programról:

A 4. osztályos környezetismeret első témaköre a zöldségek és gyümölcsök. Rendhagyó módon zártuk le a több hetes tananyagot. Ebben segítségünkre volt: Kovács Zsoltné – mesterszakács, Gallai Brigitta – dietetikus és Somogyvári Nikolett – élelmezésvezető. Sokféle zöldséget, gyümölcsöt vásároltunk, melyből nagyon ízletes salátákat készítettek nekünk. Sokat beszélgettünk az egészséges táplálkozásról, a finomságok elkészítéséről, ötleteket kaptunk azok változatos felhasználásáról.

Nagyon köszönjük a segítséget, jótanácsot!

A képre kattintva további fotókat láthatnak a programról Google Fotókban.

Diáksportnap, tökfaragvány és terméskép kiállítás, zöldség-gyümölcs nap – események iskolánk életéből